СТЕГНАТО ТЯЛО ЗА 5 МИНУТИ НА ДЕН

СТЕГНАТО ТЯЛО ЗА 5 МИНУТИ НА ДЕН

Искате стегнато тяло, но нямате достатъчно време... От работа и домашни задължения едва успявате да си откраднете малко. Това е време, в което да се заредите, да се отдадете на любими занимания с любими същества, да отидете на шопинг с приятели и още куп приятни неща... в това време трябва да вместите и упражненията за вашето тяло. Има много варианти на упражнения, но ако искате да имате стегнато и красиво тяло за минимално време на ден, решението е едно и се нарича ПЛАНК.

СТЕГНАТО ТЯЛО ЗА 5 МИНУТИ

Защо да изберем ПЛАНК

ПЛАНК е упражнение, с което се стяга мускулатурата на цялото тяло - коремните мускули, мускулите на седалището, бедрата, прасците, гърдите, раменете. Така с едно упражнение можете да стегнете цялото си тяло за максимално кратко време.

Как да го изпълним

Упражнението се изпълнява като застанете в позиция за лицева опора и сгънете лактите си под ъгъл 90 градуса. Дръжте цялото си тяло изправено.

Започнете да правите упражнението по 1-2 минути на ден. След време ще можете да задържате позата по 5 минути всеки ден. В началото може да ви е трудно, но ще става все по-лесно.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

ДИЕТА ЗА КОРЕМРЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
12 ХРАНИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕММЕТАБОЛИТНА ДИЕТА