IMG_2251-2440-compressor

ОТНОВО СИ МАЛКО МОМИЧЕ

МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ С ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Силва Метод

„Моделиране на красотата” е книга на Борсук - преподавател по Метода Силва в Украйна и създател на собствен метод, основан на идеите на Хосе Силва. Чрез визуализациите авторът дава „вълшебната пръчка”, с която може да се контролира подсъзнанието и да се промени външността. Визуализациите към книгата помагат за придобиване на стройно тяло без мъчителни диети и фитнес.

Предлагаме ви няколко визуализации в няколко публикации. Можете да правите само една от тях или да ги редувате в различни дни. Изберете тези, които ви харесат най-много.

Визуализацията, която ви предлагаме тук няма да ви отнеме много време.

Преди да започнете я прочетете или запишете гласа си, за да я слушате, докато сте отпуснати и със затворени очи. Тя е приятен и отпускащ начин да подобрите външния си вид, самочувствието и усещането си. Разбира се не очаквайте, че като отворите очите си след 10 минути ще видите нов човек. За няколко минути не може да се промени това, което е трупано години. Може би утре или след месец ще успеете да превъзмогнете някои погрешни нагласи, ще дадете нов тласък на вярата си, ще промените вътрешното си усещане. Така постепенно ще се научите да работите с вълшебната пръчка, която вече имате и промяната ще дойде.

Най-важното сега е: Не отлагай за утре! Опитай днес! Направи първата крачка и всяка следваща ще е по-лесна!

Да се подготвим за визуализация

Осигури си спокойна и приятна обстановка. Пусни лека релаксираща музика и намали осветлението. Не забравяй да изключиш телефона и телевизора. Седни удобно. Усмихни се. Затвори очи. Поеми дълбоко въздух и издишвайки отпусни напълно тялото си. Сега твоето тяло се намира в състояние на дълбока, здравословна и безопасна релаксация и покой.

Винаги, когато поискаш да усетиш в себе си това състояние на дълбока физическа релаксация и душевен покой, ще бъде достатъчно, дълбоко да вдишаш и издишайки мислено да си кажеш „Отпусни се!”, позволявайки на тялото и съзнанието ти отново да си припомнят това приятно усещане, което усещаш в момента. Отпусни се! Отпусни се! Отпусни се!

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Отново си малко момиче

След като се отпуснеш си представи, че се пренасяш във времето и ставаш отново малко момиченце. Представи си, че виждаш своята майка и тя е на възрастта, на която тя е била, когато ти си била това малко момиченце. Попитай я смятала ли се е за красива, смятала ли е теб за красива и какъв и бил нейният идеал за красота. Сега си представи, че говориш със своите баби и ги виждаш във възрастта, на която са били, когато ти си била дете. Попитай ги, считали ли са себе си красиви, смятали ли са теб за красива и какъв и бил техният идеал за красота.

little-girl-1526749_1280

Сега си представи себе си като тинейджър... Попитай себе си, смятала ли си, че си красива на тази възраст. Имало ли е сред твоите приятелки и съученички момичета, които си смятала за по-красиви от теб? Спомни си как изглеждаха и как изглеждат сега. Имаше ли по това време собствен еталон за красота? Ако си имала, успя ли да се доближиш до него с годините? А сега си представи, че право пред теб в е разположено огледало. Това огледало е необикновено. То е разделено на две половини. В едната половина показва това, което е в момента, а в другата - това, което може да бъде.

 

В лявата част на огледалото си представи себе си такава, каквато си. Бъди абсолютно искрена. След това си представи, че в дясната част на огледалото започва да се рисува твоят идеален образ. Не бързай! Не се опитвай да помогнеш на подсъзнанието си. Дай му възможност да нарисува картината на красотата, на твоя идеал, такъв, какъвто го вижда твоето подсъзнание. Възможно е тази картина да не съвпада напълно с образа, който ти си създала, осъзнато за себе си. Обърни внимание на всички разлики и на всички съвпадения. Когато си готова можеш да завършиш визуализацията.

Завършване на визуализацията

Отпусни се и дишай дълбоко!

Започни да броиш от 1 до 10. И когато преброиш 10, ще отвориш очите си и ще се почувстваш бодра, събудена,  с прекрасно самочувствие и великолепно здраве!

1 - Започва твоето събуждане. Твоят вътрешен свят е прекрасен! Не по-малко прекрасен е външният свят - той те чака!

2 - Твоите мускули, тъкани и клетки са изпълнени със сила и здраве. Всички страхове са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
3 - Твоето тяло става по-здраво, по-младо и по-красиво. Всички напрежения са изчезнали и никога повече няма да се върнат!

4 - Ти чувстваш своята вътрешна сила и нейната красота Всички излишни усилия са си отишли и никога повече няма да се върнат!

5 - Твоето тяло става идеално здраво! Всички болести са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
6 - Твоят разум е станал активен и творчески! Всички проблеми са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
7 - Ти си успешен човек! Почувствай този успех!
8 - Ти си мъдър човек! Почувствай тази мъдрост!
9 - Ти си обичащ и обичан от всички човек! Почувствай тази любов!
10- Отваряш очи и се чувстваш здрава, мъдра, радостна, изпълнена със силата на любовта и щастието! Усмихни се, протегни се!

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

ДИЕТА ЗА КОРЕМРЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
12 ХРАНИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕММЕТАБОЛИТНА ДИЕТА