goji beri

ГОДЖИ БЕРИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Тези малки плодчета повишават жизнения тонус, силата, дълголетието и сексуалната енергия. Те подпомагат имунната система, повишават алкалността и жизнеспособността, балансират кръвната захар, подобряват зрението и др.

Съставката им бета-ситостерол пречиства черния дроб и премахва лошия холестерол.

Годжи бери са силен помощник в битката с излишните килограми. Съдържащите се в тях полизахариди засилват метаболизма и подпомагат изгарянето на мазнините.

Препоръчителна доза

Препоръчителната дневна доза на сушени плодчета годжи бери е около една шепа на ден - (15-45 грама).  Препоръчителната диета с годжи бери трябва да продължи най-малко месец, но за загуба на повече килограми се препоръчва годжи бери да се приемат поне два месеца.

Могат да се приемат с други суперхрани - счукани какаови зърна, сушени плодове, ядки, семена и др.

Годжи бери повишават метаболизма

Най-мощният компонент в малките червени плодчета са изключително полезните полизахариди, които стимулират процесите за изгаряне на мазнините.

Попадайки в тялото, те се абсорбират бързо и засилват метаболизма. Скоростта му се ускорява цели пет пъти, което означава, че периодът за изгаряне на мазнините се скъсява значително.

Включете физически усилия

Малките тибетски плодчета не изгарят мазнините без физически усилия. Те са верен помощник в битката с килограмите, но не са средство което ще ви избави от тях без физически усилия.

Не забравяйте да съчетаете приема на малките плодчета с физическа активност и те ще ви помогнат да постигнете желания резултат.

Освен, че засилват метаболизма, годжи бери снабдяват организма с плодови фибри, намаляващи чувството за глад. По този начин плодчетата създават усещането за ситост, а това е още една предпоставка за бързо отслабване.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

ДИЕТА ЗА КОРЕМРЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
12 ХРАНИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕММЕТАБОЛИТНА ДИЕТА