aloe-otslabvane

ОТСЛАБВАЙТЕ С АЛОЕ

Алое вера е тропично растение и е разпространено в областите с по-сух климат. Характерно е за някои страни от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка.

Състав на Алое

Листата на Алое вера са богати на гелообразно вещество, което е източник на много важни витамини, минерали, аминокиселини, протеини и друг ценни вещества. Растението съдържа витамин А, витамин В1, витамин В2, витамин В3, витамин В6, витамин В9, витамин В12, витамин С и витамин Е. Билката е източник още на алоин, ацеманон, агликони, алоин, дихидроксиантрацен и др.

 

Отслабвайте с Алое

Сокът от Алое действа директно върху метаболизма като го увеличава и по този начин подпомага отслабването. Той има лек разхлабителен ефект. Съхранявайте сока в хладилник и пийте по едва лъжица дневно 15 минути преди хранене. За овкусяване можете да използвате мед.

Сокът от Алое е много полезен за здравето. Той пречиства организма и ви снабдява с необходимите антиоксиданти. За постигане на резултат съчетайте приемането на Алое с балансирано хранене, повече вода и физически упражнения.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

ДИЕТА ЗА КОРЕМРЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
12 ХРАНИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕММЕТАБОЛИТНА ДИЕТА