proceduri

КАКВА ПРОЦЕДУРА ДА ИЗБЕРЕМ

За по-ефективно отслабване можете да изберете някоя от процедурите, предлагани в козметичните центрове. Част от тях се извършват с помощта на специални апарати. Днес съществуват голям брой процедури, между които можете да изберете най-подходящата за вас. Преди да започнете курс трябва да имате предвид, че за постигане на резултат от процедурите е необходимо да направите поне 10. За засилване на ефекта приложете хранителен режим увеличете приема на вода.

Масаж и Body Wrapping

Масажът, за редукция на теглото, е различен от класическия. При него масажните движения са по-интензивни и силови и дори болезнени. Много ефективен е вакуумният масаж.

Body Wrapping подпомага и отслабването и лечението на целулита. Това е процедура за увиване на тялото с компреси от водорасли и кофеин. Съдейства за мощното разграждане на мазнините.

Озонотерапия и мезотерапия

Озонотерапията е болезнена, но ефективна процедура. Подкожните инжекции с кислородно-озонова смес се съчетават с масаж със специални кремове, гелове и масла.

При мезотерапията под кожата се вкарват препарати, които разлагат мазнините, благоприятстват лимфодренажа и микроциркулацията.

Целутрон

Целутрон е апарат, при който по проблемните зони се закрепват електроди, които заставят мускулите да се съкращават активно. Процедурата подпомага намаляването на обема на подкожната мазнина и елиминирането на токсините от организма.

LPG  масаж

LPG масаж се прилага с апарат LPG, който е патентован в борбата с целулита. LPG процедурите се правят върху специално трико, като се третират местата с локални натрупвания.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

ДИЕТА ЗА КОРЕМРЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
12 ХРАНИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕММЕТАБОЛИТНА ДИЕТА