vvv-0216-img_8157-3243-compressor

СРЕЩА С АФРОДИТА

МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ С ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Силва Метод

„Моделиране на красотата” е книга на Борсук - преподавател по Метода Силва в Украйна и създател на собствен метод, основан на идеите на Хосе Силва. Чрез визуализациите авторът дава „вълшебната пръчка”, с която може да се контролира подсъзнанието и да се промени външността. Визуализациите към книгата помагат за придобиване на стройно тяло без мъчителни диети и фитнес.

Предлагаме ви няколко визуализации в няколко публикации. Можете да правите само една от тях или да ги редувате в различни дни. Изберете тези, които ви харесат най-много. Визуализацията, която ви предлагаме тук няма да ви отнеме много време. Преди да започнете я прочетете или запишете гласа си, за да я слушате, докато сте отпуснати и със затворени очи. Тя е приятен и отпускащ начин да подобрите външния си вид, самочувствието и усещането си. Разбира се не очаквайте, че като отворите очите си след 10 минути ще видите нов човек. За няколко минути не може да се промени това, което е трупано години. Може би утре или след месец ще успеете да превъзмогнете някои погрешни нагласи, ще дадете нов тласък на вярата си, ще промените вътрешното си усещане. Така постепенно ще се научите да работите с вълшебната пръчка, която вече имате и промяната ще дойде.

Най-важното сега е: Не отлагай за утре! Опитай днес! Направи първата крачка и всяка следваща ще е по-лесна!

Да се подготвим за визуализация

Осигури си спокойна и приятна обстановка. Пусни лека релаксираща музика и намали осветлението. Не забравяй да изключиш телефона и телевизора. Седни удобно. Усмихни се. Затвори очи. Поеми дълбоко въздух и издишвайки отпусни напълно тялото си. Сега твоето тяло се намира в състояние на дълбока, здравословна и безопасна релаксация и покой.

Винаги, когато поискаш да усетиш в себе си това състояние на дълбока физическа релаксация и душевен покой, ще бъде достатъчно, дълбоко да вдишаш и издишайки мислено да си кажеш „Отпусни се!”, позволявайки на тялото и съзнанието ти отново да си припомнят това приятно усещане, което усещаш в момента. Отпусни се! Отпусни се! Отпусни се!

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Пренеси се в Кипър на брега на морето

Отпусни се и дишай дълбоко! В отпуснатото състояние се пренеси в Кипър на брега на морето.

Това е островът, където е родена богинята Афродита. Представи си, че седиш на пясъка. Наоколо е топло, светло и спокойно. Няма никой.

Само ти и морето. Никой не може да те изненада и нищо, не може да отвлече вниманието ти. Сега сте само ти и морето.

Чуваш приятния шум на вълните. Играеш си с лъчите на слънцето, вдишваш аромата на морския бриз и слушаш шума на вълните. Шумът на вълните…

Виждаш как вълните бавно се плъзгат по горещия бряг, разпръсквайки пяна. Слушаш шума на вълните...

aphrodites-rock

Ти си отпусната, но вниманието ти е активно и съсредоточено. Виждаш как от вълните на брега излиза Афродита - Богинята на красотата.

Сега имаш възможност да поговориш с нея... Можеш да й зададеш всички въпроси, които те интересуват... Помоли я за помощ, съвет и поддръжка във важното за теб дело - създаването на собствената ти красота.

Поискай от Афродита част от енергията на нейната красота. Представи си как тази енергия изпълва твоето тяло и постепенно тялото ти започва да излъчва светлина, енергия, красота. Представи си го... Усети тази енергия.

Остани в това състояние колкото ти е приятно.

Завършване на визуализацията

Отпусни се и дишай дълбоко!

Започни да броиш от 1 до 10. И когато преброиш 10, ще отвориш очите си и ще се почувстваш бодра, събудена,  с прекрасно самочувствие и великолепно здраве!

1 - Започва твоето събуждане. Твоят вътрешен свят е прекрасен! Не по-малко прекрасен е външният свят - той те чака!

2 - Твоите мускули, тъкани и клетки са изпълнени със сила и здраве. Всички страхове са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
3 - Твоето тяло става по-здраво, по-младо и по-красиво. Всички напрежения са изчезнали и никога повече няма да се върнат!

4 - Ти чувстваш своята вътрешна сила и нейната красота Всички излишни усилия са си отишли и никога повече няма да се върнат!

5 - Твоето тяло става идеално здраво! Всички болести са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
6 - Твоят разум е станал активен и творчески! Всички проблеми са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
7 - Ти си успешен човек! Почувствай този успех!
8 - Ти си мъдър човек! Почувствай тази мъдрост!
9 - Ти си обичащ и обичан от всички човек! Почувствай тази любов!
10- Отваряш очи и се чувстваш здрава, мъдра, радостна, изпълнена със силата на любовта и щастието! Усмихни се, протегни се!

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

ДИЕТА ЗА КОРЕМРЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
12 ХРАНИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕММЕТАБОЛИТНА ДИЕТА