Depositphotos_57094057_original

ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО

МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ С ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Силва Метод

„Моделиране на красотата” е книга на Борсук - преподавател по Метода Силва в Украйна и създател на собствен метод, основан на идеите на Хосе Силва. Чрез визуализациите авторът дава „вълшебната пръчка”, с която може да се контролира подсъзнанието и да се промени външността. Визуализациите към книгата помагат за придобиване на стройно тяло без мъчителни диети и фитнес.

Предлагаме ви няколко визуализации в няколко публикации. Можете да правите само една от тях или да ги редувате в различни дни. Изберете тези, които ви харесат най-много.

Визуализацията, която ви предлагаме тук няма да ви отнеме много време. Преди да започнете я прочетете или запишете гласа си, за да я слушате, докато сте отпуснати и със затворени очи. Тя е приятен и отпускащ начин да подобрите външния си вид, самочувствието и усещането си. Разбира се не очаквайте, че като отворите очите си след 10 минути ще видите нов човек. За няколко минути не може да се промени това, което е трупано години. Може би утре или след месец ще успеете да превъзмогнете някои погрешни нагласи, ще дадете нов тласък на вярата си, ще промените вътрешното си усещане. Така постепенно ще се научите да работите с вълшебната пръчка, която вече имате и промяната ще дойде.

Най-важното сега е: Не отлагай за утре! Опитай днес! Направи първата крачка и всяка следваща ще е по-лесна!

Да се подготвим за визуализация

Осигури си спокойна и приятна обстановка. Пусни лека релаксираща музика и намали осветлението. Не забравяй да изключиш телефона и телевизора. Седни удобно. Усмихни се. Затвори очи. Поеми дълбоко въздух и издишвайки отпусни напълно тялото си. Сега твоето тяло се намира в състояние на дълбока, здравословна и безопасна релаксация и покой.

Винаги, когато поискаш да усетиш в себе си това състояние на дълбока физическа релаксация и душевен покой, ще бъде достатъчно, дълбоко да вдишаш и издишайки мислено да си кажеш „Отпусни се!”, позволявайки на тялото и съзнанието ти отново да си припомнят това приятно усещане, което усещаш в момента. Отпусни се! Отпусни се! Отпусни се!

ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Погледни се в огледалото

Това упражнение трябва да се прави ежедневно! Всеки ден планирай и програмирай подобряване на твоето тяло.

След като си създала подходяща обстановка за визуализация, се отпусни и затвори очи.

Представи си, че се намираш пред огромно красиво огледало и се оглеждаш в него. Оглеждаш се напълно гола и с критичен поглед и забелязваш всички недостатъци на фигурата си.

Приеми това, което виждаш с мисления си поглед и не се опитвай нищо да разкрасяваш. Ти знаеш, че образът, който виждаш, не си настоящата ТИ. Това е образът на миналото твое ТИ - тази, която си била вчера.

Сега си представи, че образът, който виждаш става мътен и разлят, постепенно изчезва и се разтваря в огледалото. Представи си, че на негово място постепенно изниква нов образ – образът на твоето ново тяло - твоето ново АЗ. Пропорциите постепенно се изменят, заоблят се формите на нужните места, ставаш по-стройна, по изящна, променят се и чертите на лицето ти, цветът на косата ти, прическата… Ясно виждаш своя нов образ в огледалото. Полюбувай му се! Сега си представи, че го обличаш в ново елегантно бельо, избираш подходящи дрехи, грим…

Представи си, че пространството около теб става в цветове, които хармонично подчертават твоята красота. Усети вкуса и виж цвета на красотата. Представи си как реагират на новия ти образ твоите близки. Представи се възторжени погледи на познати и непозна мъже… Представи си лицата на твоите приятелки, които искат съвети от теб как да станат по-красиви… Какво би ги посъветвала?

Известно време остани със своя нов образ. Дай възможност на твоето подсъзнание да се съедини с него и да привикне. Остани колкото ти е необходимо в твоето ново АЗ.

Завършване на визуализацията

Отпусни се и дишай дълбоко!

Започни да броиш от 1 до 10. И когато преброиш 10, ще отвориш очите си и ще се почувстваш бодра, събудена,  с прекрасно самочувствие и великолепно здраве!

1 - Започва твоето събуждане. Твоят вътрешен свят е прекрасен! Не по-малко прекрасен е външният свят - той те чака!

2 - Твоите мускули, тъкани и клетки са изпълнени със сила и здраве. Всички страхове са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
3 - Твоето тяло става по-здраво, по-младо и по-красиво. Всички напрежения са изчезнали и никога повече няма да се върнат!

4 - Ти чувстваш своята вътрешна сила и нейната красота Всички излишни усилия са си отишли и никога повече няма да се върнат!

5 - Твоето тяло става идеално здраво! Всички болести са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
6 - Твоят разум е станал активен и творчески! Всички проблеми са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
7 - Ти си успешен човек! Почувствай този успех!
8 - Ти си мъдър човек! Почувствай тази мъдрост!
9 - Ти си обичащ и обичан от всички човек! Почувствай тази любов!
10- Отваряш очи и се чувстваш здрава, мъдра, радостна, изпълнена със силата на любовта и щастието! Усмихни се, протегни се!

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

ДИЕТА ЗА КОРЕМРЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
12 ХРАНИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕММЕТАБОЛИТНА ДИЕТА