dsc05284-2-1867-compressor

ВОДА И ОТСЛАБВАНЕ

Помага ли водата на нашата фигура?

Отговорът категорично е ДА. Водата помага не само на нашето здраве и жизненост, но и е важен помощник, когато решим да се борим с излишните килограми.

Смята се, че минималното количество вода, което ни е необходимо за деня е около 1,5 - 2 литра.

Дневният ни прием на вода трябва да се увеличи когато сме на диета или изчистващ хранителен режим, както и когато спортуваме или засилваме физическата си активност.

Ролята на водата за отслабването

Водата играе важна роля за отслабването. Самата вода не води до изгарянe на мазнините, но повишеният й прием, задейства механизми, които водят до отслабване.

Много специалисти ни съветват да изпиваме чаша вода преди хранене, защото пиенето на вода утолява глада.

Специалистите предупреждават, че често пъти, когато изпитваме глад, всъщност се нуждаем от вода. Освен че "залъгва глада", водата служи за тонизиране на мускулите и кожата и повишава метаболизма.

За намаляване на целулита също е задължително да се пие повече вода.

Водата може да се приема както чиста, така и с лимон. Диетолозите ни съветват да изпиваме чаша топла вода сутрин след събуждане.

Според други препоръки след събуждане е добре да изпиваме чаша вода с лимон. Опитайте и разберете кое ви харесва повече.

Не забравяйте да приемате вода през целия ден.

Дехидратацията на организма е нездравословна и се отразява неблагоприятно на борбата с излишните килограми. Тя води до излишък на мазнините в тялото, нисък мускулен тонус, повишава токсичността на организма и задържането на вода.

Магическа диета с вода, лимон и магданоз

Тази магическа диета е хит в интернет. Рецептата е 2 литра вода, връзка магданоз и сок от един лимон. Сместа трябва да се пие 5 дни за драстично сваляне на килограми. В интернет се твърди, че диетата действа, но специалистите са скептични.

dsc07041-2916-compressor

Възможно ли е водата, лимонът и магданозът да ви помогнат да свалите драстично килограмите?

Няма пречка да опитате. И трите са здравословни и техния прием може да ви помогне за повече жизненост и енергия, а защо не и за повече изящност.

ВИЖТЕ ОЩЕ СТАТИИ

ДИЕТА ЗА КОРЕМРЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ
12 ХРАНИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕММЕТАБОЛИТНА ДИЕТА